Skicka ett mail
(frivilligt)
Annan information:

Är ni en familj med sunt förnuft, värme och vardagslunk? Vill ni engagera er i en ungdom, vuxen eller mamma och barn? Har ni eget företag, lantbruk, jobbar med hästar eller andra djur? Då är det er vi söker!

Vi söker familjer som bor inom 15 mil från Västerås och som har tid, ork och plats för en extra familjemedlem. Förutom en positiv inställning till livet ska ni ha en bra balans och fungera i samhället. Vi ser gärna att ni har någon form av verksamhet där den som kommer till er kan få enklare arbetsträning.

Vi ger er stöd, handledning och ekonomisk ersättning. Ni får också möjlighet att delta i träffar med andra familjehem och lyssna till olika föreläsningar och umgås.

Den som kommer till er är ung eller vuxen och har någon form av problem som försvårar ett normalt socialt liv. Det kan handla om missbruk, neuropsykiatrisk problematik, psykiatrisk problematik, begåvningshandikapp, eller annan psykosocial problematik.

Vi är noga med att matcha rätt person till rätt familj. Är ni intresserade? Var vänlig fyll i nedanstående formulär. Det är viktigt att inget fält är tomt, samt att din mail-adress är korrekt - annars kommer formuläret inte komma fram. Kontrollera gärna att alla uppgifter är riktiga innan du trycker på skicka.